Kategori: Moda

Fotoğraflı Dekoratif Kanvas Tablo

Kanvas tablo en sık tercih edilen modellerden biri olarak ev ve kurumsal alanlarda beklentilerinizi karşılamaktadır. Trend Yuvan ile kapsamlı çözümler alabilirsiniz.

Kanvas tablolar görsel açıdan tatmin sağlayan ürün seçenekleri tek bir platformda yer almaktadır. Güvenle senelerce kullanacağınız ürün türlerini firmamızdan özel sipariş şeklinde isteyebilirsiniz.

Kanvas Duvar Tablo

Özel bir kumaş türü olan kanvas üzerine görsel baskıya ideal zemin sunmaktadır. Duvar tablosu olarak evlerde, iş yerlerinde, otel ve hastane alanlarında dekorasyon ürünlerini değerlendirebilirsiniz. Duvar alanlarının genişliğine göre kanvas tablo türleri kişiye özel biçimde tasarlanabilir. Sayısını ve ebatlarını kendiniz belirlemektesiniz.

Önemli fotoğraflarınızın kişiye özel kanvas tablo ile işlenmesinde özel baskı teknikleri kullanılmaktadır. Gününüzü daha güzel bir görsel alanla geçirmek size iyi gelebilir. İstendiğiniz fotoğraf baskıyı oluşturmak üzere taleplerinizi iletebilirsiniz.

Kanvas Dekoratif Tablo Şekli

Kanvas tablo dekorasyon amacı taşıdığında geniş bir alandaki boşluğu kritik şekilde doldurabilir. Tablo şeklini belirlerken alan genişliği ve fotoğraf özellikleri ile bütçe değerlendirmesi yapabilirsiniz. Bütünüyle güzel bir açı oluşturmak size iyi gelecektir.

Duvar büyükse ve koyu canlı renklerdeyse duvar tablosunu çok karmaşık görsellerden oluşturmamalısınız. Çünkü ortaya karmaşık bir oluşum çıkar. Bu da dinlenmek yerine yorulmak anlamına gelir.

Geniş duvar tabloları ve uzunlamasına seçenekler duvarlarınızın maksimum verime ulaşmasını sağlar. Ortamdaki duvar görsellerinin kanvasla çeşitlenmesini sağlamak üzere firmamızı arayabilirsiniz. Baskı davetiyelerde de taleplerinizi iletebilirsiniz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Banyo Örnekleri

Banyo, bir evin en özel mekanlarından bir tanesidir. Tüm günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak…

12 ay önce

Uygun Fiyata Kaliteli Elektronik Sigara Çeşitleri

Philip Morris International şirketinin dünyanın farklı ülkelerinde geliştirdiği iqos iluma ve diğer modeller, kullanıcılara sunduğu…

1 yıl önce

En Uygun Isı Yalıtım Malzemesi

Evlerin ısı derecelerinin normal düzeyde olabilmesi için, ısı yalıtım yapılması oldukça önemlidir. Bu ısı yalıtım…

1 yıl önce

Hayaller Gerçeğe Dönüyor

Bursa’da sunulan çeşitli imkanları ile sadece belli bir kesime hitap ettiği düşünülen Bursa SPA Otelleri…

1 yıl önce

Yeni Nesil Vize Danışmanlık Hizmetleri

Güvenilir vize danışmanlık hizmetleri verecek bir firma arıyorsanız burada sizleri bekliyoruz. Güvenilir danışmanlarımız, ilgili yaklaşımlarıyla…

2 yıl önce

Bursa Arçelik Mağazaları

Bursa Arçelik mağazaları geniş ürün yelpazesi ve hizmet kalitesi ile beyaz eşya ve elektronik sektörünün öncü…

2 yıl önce