Kategori: İnternet

Hesabımın Keşfete Çıktığını Nasıl Bilebilirim?

Instagram’da keşfet alanı hem bireysel hesapların hem de işletme hesaplarının sıklıkla düştükleri alanlar içerisinde yer almaktadırlar. Keşfette yer almak her iki profil türü için de değerlidir. Çünkü keşfet demek yeni takipçiler demektir. Özellikle de işletme hesapları adına bu durum çok daha değerli olmaktadır. Smm panel hizmetleriyle birlikte takipçi sayısındaki artışlarınızla etkileşimlerinizin artması sizleri keşfete daha sık şekilde görünür kılacaktır.

Oraya geleceğiz. Ama ondan öncesinde, sosyal medya bayilik paneli hizmetleri almış birisinin, keşfette görünür olduğunu nasıl anlayacağını da paylaşmak istiyoruz. Bu bilgiyi alabilmemiz için öncelikli olarak bireysel hesabımızın değil işletme hesabımızın olması gerekiyor. İşletme hesapları gerekli ayarlardan bu bilgileri görüntüleyebiliyorlar.

Sosyal medya paneli ile birlikte takipçi kitlenizde artış sağladınız. Belirli bir süre geçtikten sonrasında yeni organik kullanıcıların profilinizi ziyaret edip etmediklerini kontrol etmek istiyorsunuz. Bunu yapabilmek için profilinize giriş yapıyorsunuz. Buradan ‘’İstatistikler’’ alanına tıklıyorsunuz. Yepyeni bir sayfa karşınıza açılıyor. Burada zaten gerekli olan bilgilendirmeleri görebilirsiniz. Profilinizi ziyaret etmiş olan kişilerin sayılarını görebilirsiniz.

Bilgilerin yer aldığı kısımda ‘’Keşfet’ten’’ seçeneği göreceksiniz. Bu seçeneğin hemen yanında da sayı yer alacaktır. Bu sayı sizin kaç gösterim almış olduğunuzu göstermektedir. Bu miktar eğer yüksek değilse, etkileşim sağlamanız gerekmektedir. Hem içeriklerinizi düzenli şekilde, kaliteli şekilde, doğru etiketlemelerle yapmalı hem de aynı zamanda bayilik paneli ile birlikte yüksek etkileşim satın almalısınız.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Banyo Örnekleri

Banyo, bir evin en özel mekanlarından bir tanesidir. Tüm günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak…

12 ay önce

Uygun Fiyata Kaliteli Elektronik Sigara Çeşitleri

Philip Morris International şirketinin dünyanın farklı ülkelerinde geliştirdiği iqos iluma ve diğer modeller, kullanıcılara sunduğu…

1 yıl önce

En Uygun Isı Yalıtım Malzemesi

Evlerin ısı derecelerinin normal düzeyde olabilmesi için, ısı yalıtım yapılması oldukça önemlidir. Bu ısı yalıtım…

1 yıl önce

Hayaller Gerçeğe Dönüyor

Bursa’da sunulan çeşitli imkanları ile sadece belli bir kesime hitap ettiği düşünülen Bursa SPA Otelleri…

1 yıl önce

Yeni Nesil Vize Danışmanlık Hizmetleri

Güvenilir vize danışmanlık hizmetleri verecek bir firma arıyorsanız burada sizleri bekliyoruz. Güvenilir danışmanlarımız, ilgili yaklaşımlarıyla…

2 yıl önce

Bursa Arçelik Mağazaları

Bursa Arçelik mağazaları geniş ürün yelpazesi ve hizmet kalitesi ile beyaz eşya ve elektronik sektörünün öncü…

2 yıl önce