Kategori: İnternet

İnternetten Editörlük Yapmak

Geçtiğimiz günlerde oldukça ünlü bir internet portalı internetten para kazanma ‘nın yolları üzerine yaptığı araştırmanın sonuçlarını yayınladı. Bu araştırmanın sonuçlarına göre ülkemizde en çok tercih edilen üç yöntem; internetten ürün tanıtımı, internetten anket doldurma ve internetten yazarlık yapmaktır. Bu üç sektör ülkemizde internetten para kazanmak isteyen bireylerin en çok tercih ettikleri ve en güvenilir buldukları alanlardır. Yapılan araştırmalar sonucu bu sektörleri en çok işsiz kalanların ya da maaşları yetmediği için geçim sıkıntısı çekenlerin ve ek gelir ihtiyacı duyan bireylerin tercih ettiği görülmektedir.

İnternetten para kazanma sektörü yeni gelişmekte olan fakat oldukça fazla talep gören bir sektördür. Tüm dünya da ek gelire ihtiyacı olan yüzlerce insan vardır ve hepsinin bir ikinci işe girecek kadar vakti ya da enerjisi olmaya bilir. Bu durumlarda internet üzerinden çalışmak bireylere oldukça avantaj kazandırır. Bu sayede hem evlerinde vakit geçirmiş ve dinlenmiş hem de çalışmış olurlar. Bu bir part time işe göre daha az yorucu olur. fakat internet üzerinden para kazanmak için hangi –yolu seçerseniz seçin belli bir zaman ayırmanız kesinlikle gerekmektedir. Yazarlık sektöründen örnek verirsek; her gün 10 adet makale girseniz bile bu tüm akşamınızı alacaktır ve size aylık geliri 300 tl civarı olacaktır. Yani ayda en az bin TL gibi bir geliri hedefliyorsanız bu ise bunun 3 katı zaman ayırmanız gerekmektedir.

Yeterli zamanınız ve yeterli bilgi birikiminiz varsa internet üzerinden çalışmak oldukça kolaydır. Bazen hiç bilmediğiniz konularda makale yazmanız istenebilir. Bu internette yazarlık yapma sürecinde karşılaşabileceğiniz en büyük zorluk olur. Bu durumda yazılara başlamadan önce konuyla ilgili daha önce yazılmış makaleleri incelemek size yardımcı olacaktır. Fakat siteler özgün içerikler istedikleri için makaleleri okuduktan sonra analiz etmeli ve bilgilerinizle sentezlemeli ve ondan sonra yeni makale yazımına başlamalısınız. Ancak bu yolla özgün bir içerik yaratabilirsiniz. Aksi taktirde okuduğunuz makalenin etkisinde kalabilir ve benzer bir içerik ortaya çıkarabilirsiniz. Bu durumda yazınız özgün olamaz ve web sitesi bu içeriği kullanamaz.

4.8 / 5 ( 10 Değerlendirme )

Son Yazılar

Banyo Örnekleri

Banyo, bir evin en özel mekanlarından bir tanesidir. Tüm günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak…

12 ay önce

Uygun Fiyata Kaliteli Elektronik Sigara Çeşitleri

Philip Morris International şirketinin dünyanın farklı ülkelerinde geliştirdiği iqos iluma ve diğer modeller, kullanıcılara sunduğu…

1 yıl önce

En Uygun Isı Yalıtım Malzemesi

Evlerin ısı derecelerinin normal düzeyde olabilmesi için, ısı yalıtım yapılması oldukça önemlidir. Bu ısı yalıtım…

1 yıl önce

Hayaller Gerçeğe Dönüyor

Bursa’da sunulan çeşitli imkanları ile sadece belli bir kesime hitap ettiği düşünülen Bursa SPA Otelleri…

1 yıl önce

Yeni Nesil Vize Danışmanlık Hizmetleri

Güvenilir vize danışmanlık hizmetleri verecek bir firma arıyorsanız burada sizleri bekliyoruz. Güvenilir danışmanlarımız, ilgili yaklaşımlarıyla…

2 yıl önce

Bursa Arçelik Mağazaları

Bursa Arçelik mağazaları geniş ürün yelpazesi ve hizmet kalitesi ile beyaz eşya ve elektronik sektörünün öncü…

2 yıl önce