Kategori: Genel

Konya’da Emlak Firmaları

Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektörünün en güvenilir ismi olan Enkay İnşaat tarafından büyük bir özveriyle hazırlanan projelerde rahat ve huzur ön planda tutulmuştur.

Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründe hızlı çıkışın nedenini şu cümlelerle özetleyen Enkay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan, “Projeleri eksiksiz ve ne dediysek yaptık. Hatta daire sahiplerine göre projelerimize zaman zaman müdahale ettik. Çünkü Enkay İnşaat olarak bizde müşteri memnuniyeti ve huzuru ön plandadır. O istediğini yerine getirmeseydik verdiğimiz sözleri tutmasaydık, Konya’da İnşaat sektöründe hizmet etmeye devam edemez hale gelebilirdik. Enkay İnşaat olarak bu gerekçelerle yola çıkarak Konya’da İnşaat ve Konya’da Emlak sektöründeki başarılarımızı elde etmiş bulunmaktayız” diye konuştu.

Konya’da yeni güne mutlu ve huzurlu başlamamışsanız demek oluyor ki Enkay İnşaat ile daha tanışmamışınız demektir. Mutlu ve Huzurlu bir yuvamız olsun diyorsanız Enkay İnşaat’ı ziyaret etmenizi daire satın almasanız da bile nasıl bir yol izleyeceğinize dair fikir alışverişinde bulunmanızı öneriyoruz. Müşterilerini güler yüzlü karşılayan ve güler yüzle uğurlayan Enkay İnşaat firma yetkilileri ve çalışanları, ziyaret ettiğinize ve alışveriş yaptığınıza memnun kalacaksınız.

Kaliteli mimarın olan Enkay İnşaat, Hayata geçirdiği projelerle gündemden hiç düşmemiştir. 2+1 ve 3+1 oda sayılarıyla da farklı bir konsept izleyen firma, metre karelerdeki doğruluklarıyla da farkını ortaya koymaktadır. Haydi durmayın ve acele edin sizleri ofisimize davet ediyoruz.

Bu postu değerlendir.

Son Yazılar

Banyo Örnekleri

Banyo, bir evin en özel mekanlarından bir tanesidir. Tüm günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak…

12 ay önce

Uygun Fiyata Kaliteli Elektronik Sigara Çeşitleri

Philip Morris International şirketinin dünyanın farklı ülkelerinde geliştirdiği iqos iluma ve diğer modeller, kullanıcılara sunduğu…

1 yıl önce

En Uygun Isı Yalıtım Malzemesi

Evlerin ısı derecelerinin normal düzeyde olabilmesi için, ısı yalıtım yapılması oldukça önemlidir. Bu ısı yalıtım…

1 yıl önce

Hayaller Gerçeğe Dönüyor

Bursa’da sunulan çeşitli imkanları ile sadece belli bir kesime hitap ettiği düşünülen Bursa SPA Otelleri…

1 yıl önce

Yeni Nesil Vize Danışmanlık Hizmetleri

Güvenilir vize danışmanlık hizmetleri verecek bir firma arıyorsanız burada sizleri bekliyoruz. Güvenilir danışmanlarımız, ilgili yaklaşımlarıyla…

2 yıl önce

Bursa Arçelik Mağazaları

Bursa Arçelik mağazaları geniş ürün yelpazesi ve hizmet kalitesi ile beyaz eşya ve elektronik sektörünün öncü…

2 yıl önce