Kategori: Genel

LED Nerelerde Kullanılır?

LED teknolojisi günümüzde pek çok alanda kullanılmaktadır Bu teknolojisi sinyalizasyon ve mimari projelerde aydınlatma bölgelerinde diğer ışık kaynaklarının yerinde etkin olarak yer verilmektedir. Bu teknolojik ürünün enerji sarfiyatlarındaki düşüklüğünün az olması pek çok kişi tarafından tercih edilmesine neden olmaktadır. LED ışıklı tabela sistemleri diğer ampul ve diğer aydınlatma araçlarına göre daha az maliyetle çalışmaktadır. Bunun yanında LED tabelalar daha uzun ömürlüdür. Günümüzde LED ekran floresandan daha fazla aydınlatma yapabilmektedir. Bu ekranların en büyük özelliği doğa şartlarına daha dayanıklı olarak yer almasıdır.

LED Teknolojisi

LED ışıklı tabela sistemleri üstlerine, yaydıkları ışığın frekansı ile eşit olarak ya da daha yüksek bir frekansta ışık düşürüldüğü zaman foto diyot özelliği gösterebilmektedir. Bu farklı özelliklerinden yararlanılarak elektronik cihazlar üzerinden tuş olarak da kullanılmaktadırlar. Makinalarda da bu teknolojiye yer verilmektedir.

LED Tabela Kasası Fiyatları

Sitemizde bulunan tüm ışıklı tabela ürünleri kendi imalatımızdır. Firmamızda isteğe özel LED tabela ürünleri sizlerle buluşturulmaktadır. LED ürünlerimiz alüminyum profilden üretilmektedir. Kayan yazı LED Tabela sistemlerine iki yönlü işlem yapabiliyoruz. Bununla beraber LED tabela ile ilgili pek çok aksesuarı sizlere kolaylıkla temin edebiliyoruz. Şirketimiz LED ekran satışını Türkiye’nin her yerine kolaylıkla yapabilmektedir. Sayfamız üzerinden toptan LED ekran alımlara özel fiyatlarımıza ulaşmak için hemen bizleri arayabilirsiniz. Ürünlerimizin tamamı garanti kapsamı altındadır.

4.7 / 5 ( 6 Değerlendirme )

Son Yazılar

Banyo Örnekleri

Banyo, bir evin en özel mekanlarından bir tanesidir. Tüm günün yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atmak…

12 ay önce

Uygun Fiyata Kaliteli Elektronik Sigara Çeşitleri

Philip Morris International şirketinin dünyanın farklı ülkelerinde geliştirdiği iqos iluma ve diğer modeller, kullanıcılara sunduğu…

1 yıl önce

En Uygun Isı Yalıtım Malzemesi

Evlerin ısı derecelerinin normal düzeyde olabilmesi için, ısı yalıtım yapılması oldukça önemlidir. Bu ısı yalıtım…

1 yıl önce

Hayaller Gerçeğe Dönüyor

Bursa’da sunulan çeşitli imkanları ile sadece belli bir kesime hitap ettiği düşünülen Bursa SPA Otelleri…

1 yıl önce

Yeni Nesil Vize Danışmanlık Hizmetleri

Güvenilir vize danışmanlık hizmetleri verecek bir firma arıyorsanız burada sizleri bekliyoruz. Güvenilir danışmanlarımız, ilgili yaklaşımlarıyla…

2 yıl önce

Bursa Arçelik Mağazaları

Bursa Arçelik mağazaları geniş ürün yelpazesi ve hizmet kalitesi ile beyaz eşya ve elektronik sektörünün öncü…

2 yıl önce